Loading...

diumenge, 10 d’agost de 2014

Una altra galàxiaAvui, que tindrem la lluna plena i Supernova, no sé perquè, m'ha vingut, al cap, la cançó del grup Pastora, "Una altra galàxia".

M'agrada molt Pastora i opinaré, amb el vostre permís (sense ser crítica de música ni considerar-me cap experta ni res semblant), que tenen cançons amb lletres sorprenents, algunes molt metafòriques ("Cuanta vida"), altres més terrenals ("Domingo de resaca") i amb tocs graciosos (com "Còsmica") moltes de les melodies són enganxoses, amb molts bons ritmes i la veu de la cantant té un toc especial, que es fa escoltar...

...A més, me'ls vaig trobar en un concert, que vaig anar, dels Love of Lesbian i vaig aprofitar l'avinentesa de què algú em proposés presentar-me la Dolo Beltran, la vocalista del grup i va resultar ser atenta, simpàtica i molt agradable! encara que amb el bon record, em queda un sabor agredolç d'aquella nit i ara us explicaré el perquè:

Érem a la part de dalt del Zeleste, Poble Nou, allà actuaven els Love of Lesbian i em va fer gràcia que molt a prop, teníem a la cantant de Pastora, ballant i passant-s'ho bé, junt amb altres amics i el Marc Parrot (el Chaval de la peca). No sabia perquè però, de sobte, em vaig començar a sentir incòmode, al girar una mica el cap, vaig esbrinar el perquè d'aquella sobtada incomoditat, em vaig trobar un dels seus amics mirant-me fixament, amb cara d'embadalit ¿?.. 

Com em sol passar, en alguna situació així, una mica estranya, em vaig posar vermella, com un tomàquet (sí, no rigueu, encara em passa i més amb coses així), em vaig cohibir, doncs la seva mirada era massa intensa i directa, vaig dissimular i vaig intentar seguir gaudint del concert, junt amb la gent amb qui anava.

Però al cap d'una breu estoneta : sorpresa! aquell xicot, que em mirava, se'm va acostar i em va parlar, em va preguntar si m'estava agradant el concert i em va dir que era amic de tot el grup, sobretot del Santi Balmes, el cantant dels Lol i que, com podia veure, havia vingut al concert amb més artistes, com la Dolo Beltran, cantant de Pastora i el Marc Parrot, entre d'altres amics... li vaig dir que sí, que estava gaudint molt del concert, i que Pastora també m'agradava molt, llavors va ser quan em va proposar de presentar-me la Dolo i no m'hi vaig poder negar, em va fer gràcia i com ja us he comentat, va ser molt agradable tenir una breu conversa amb ella.

Després, com res és gratuït en aquesta vida, l'amic en qüestió, em va fer una proposició: em convidava a la festa privada, que feien amb tots els artistes, després del concert i a tot el que volgués prendre a l'esmentada festa. De sobte, em vaig sentir una mica sorpresa o ara penso, que com el títol de la cançó: com en unaltra galàxia! hahaha.. li vaig dir que no anava sola, que anava amb més gent, com ja havia pogut apreciar i que si anava jo, els meus amics també vindrien; com ja em temia, em va respondre que no, que només em convidava a mi i la meva resposta va ser contundent: -m'afalaga molt la teva invitació, però si no poden venir, amb mi, els meus amics, ho sento però no puc venir a la festa, de totes maneres, moltes gràcies per tot- això sí, jo sempre agraïda (que de desagraïts l'infern n'és ple, diuen).

Ja us podeu imaginar la de brometes i juguesques que va generar, entre els meus amics, la graciosa anècdota.. Però vaig conèixer la Dolo! hehehe! I el sabor agredolç que em va quedar, després d'això, va ser que m'hagués encantat anar a la festa amb la Dolo, els del grup de Love of Lesbian, el Marc Parrot, etc.. però amb els meus amics inclosos! aaiishh, coses que passen.

Bé i per fi, aquí us deixo la cançó de Pastora i dir-vos que ara trigaré uns dies a tornar a publicar quelcom, per fi puc marxar uns dies fora, com sempre, gràcies per llegir-me i fins aviat!

Gemma-Enoa1 comentari: